ua en ru

У Чернігівській області випробували ракети "Скіф"

У Чернігівській області випробували ракети "Скіф" Фото: ракетний комплекс "Скіф" facebook.com/kbluchua

Відбувся фінальний етап випробувань нової модифікації ракетного комплексу

В Чернігівській області пройшов фінальний етап випробувань нової модифікації ракетного комплексу "Скіф". Про це повідомляє прес-служба київського державного конструкторського бюро "Луч".

Повідомляється, що під час випробувань були здійснені пуски керованих ракет "Скіф". Всі визначені цілі були успішно вражені.

КБ «ПРОМІНЬ» успішно виконало фінальний етап випробувань нової модифікацій ракетного комплексу «СКІФ»

Державне Київське конструкторське бюро «ЛУЧ» успішно виконало фінальний етап випробувань нової модифікацій ракетного комплексу «СКІФ» в інтересах іноземного замовника. На Чернігівщіні відбувся фінальний етап випробувань експортного протитанкового керованого ракетного комплексу «СКІФ» за присутності представників замовника. Під час випробувань були здійснені пуски керованих ракет Скіф. Всі визначені цілі були уражені успішно. Представники замовника залишилися задоволені та високо оцінили унікальні тактико-технічні характеристики ракет виробництва «КБ " ПРОМІНЬ». Переносний протитанковий ракетний комплекс «СКІФ» призначений для ураження живої сили противника, рухомих і нерухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену чи монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, легкоброньованих про'єктів та вертольотів. Особливістю комплексу є можливість наведення ракети на ціль із закритих позицій та сховищ, що знижує ризик знищення навідника зворотнім вогневим ударом противника. Комплекс комплектується ракетами з тандемними кумулятивними та осколково-фугасними бойовими частинами. Більше відео на нашому Youtube каналі https://www.youtube.com/channel/UCG5RUBMETBc1XrAL6EC0Bbw

Опубліковано КБ "ПРОМІНЬ" 18 травня 2018 р.

Зазначимо, що переносний протитанковий ракетний комплекс "Скіф" призначений для ураження живої сили противника, рухомих і нерухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, легкоброньованих об'єктів та вертольотів

Особливістю комплексу є можливість наведення ракети на ціль з закритих позицій і укриттів, що знижує ризик ураження навідника відповідь вогневим ударом противника.

ФОТО: Державне Київське конструкторське бюро «ЛУЧ» успішно виконало фінальний етап випробувань нової модифікацій...

Опубліковано КБ "ПРОМІНЬ" 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, 19 квітня в Україні на одному з військових полігонів відбулися успішні випробування нової модифікації протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф", який є експортною версією українського "Стугна-П".