ua en ru

В Чернігівській обл. СБУ затримала на хабарі голову ТВК

В Чернігівській обл. СБУ затримала на хабарі голову ТВК Фото: СБУ

Хабарника затримали після одержання незаконної винагороди в 3 тис. 900 грн

Служба безпеки України (СБУ) затримала на хабарі голову територіальної виборчої комісії одного з районів Чернігівської області. Про це йдеться у прес-службі СБУ.

"Посадовець користувався тим, що у керівників виборчих штабів окремих політичних сил виникли проблем з набором потрібної кількості офіційних спостерігачів. Зловмисник сприяв у поданні до виборчої комісії заяв про реєстрацію спостерігачів на майбутніх місцевих виборах. Свої "послуги" він оцінював у 5 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що хабарника затримали після одержання незаконної винагороди в 3 тис. 900 грн від заступника начальника районного штабу однієї з політичних партій.

Відповідно до відкритого кримінального провадження за ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Генеральної прокуратури України та МВС затримали двох керівників Державної фіскальної служби в одному з регіонів країни на хабарі у 115 тис. грн.