ua en ru

У Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждалі

У Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждалі Фото: вибух у житловому будинку (ck.dsns.gov.ua)

Внаслідок вибуху постраждали 2 людини

У Черкаській області вчора, 16 листопада 2017 року, стався вибух у житловому будинку, внаслідок чого постраждали дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"16 листопада, о 13:30, по лінії екстреного зв‘язку, із села Бузівка до чергового Жашківської пожежно-рятувальної частини, надійшло повідомлення про вибух у житловому будинку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до вибуху та подальшої пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів. Мешканець будинку за допомогою газового балону намагався розпалити котел опалення, але допустив витік газу з балону, який спалахнув.

У Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждаліУ Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждаліУ Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждаліУ Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждаліУ Черкаській області стався вибух у житловому будинку, є постраждалі

Фото: місце події (ck.dsns.gov.ua)

"Внаслідок вибуху постраждали 2 людини, - 73-річний чоловік (батько господаря) та його 68 - річна дружина. Обох потерпілих з чисельними опіками тіла було госпіталізовано до Жашківської районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок увечері, 15 листопада, у Рівному в житловому будинку підірвали гранату.