ua en ru

У Черкаській області автомобіль зіткнувся з вантажівкою, є загиблий

У Черкаській області автомобіль зіткнувся з вантажівкою, є загиблий Фото: ДТП (pixabay.com)

В результаті ДТП одна людина загинула, 6 постраждали

Біля села Вознесенське Золотоніського району (Черкаська область) автомобіль врізався у вантажівку, в результаті чого 1 людина загинула, ще 6 постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі біля села Вознесенське Золотоніського району. За попередніми даними, 24-річний водій автомобіля "ВАЗ 2108", рухаючись в напрямку центру Золотоноші при здійсненні обгону скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "ЗІЛ 131" з напівпричепом, під керуванням 50-річного місцевого жителя, який виїхав на головну дорогу з другорядної", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що водій легкового автомобіля від отриманих травм загинув на місці, пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Внаслідок ДТП травмовано шестеро осіб, серед яких четверо дітей, одна особа загинула. За даним фактом відкрито криміналь...

Опубліковано Главком Нацполіції Черкаси 19 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в селі Льгов Чернігівської області автомобіль врізався в дерево, в результаті чого загинули 2 людини, ще троє госпіталізовані.