ua en ru

У Черкасах на стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцією

У Черкасах на стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцією Фото: поліція (facebook.com/Iaroslav Trakalo)

У порушенні громадського порядку взяли участь близько 200 осіб

В Черкасах сьогодні, 19 травня, на Центральному стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцією. Про це повідомляє місцеве видання provce.ck.

"Сьогоднішній матч заключного туру Першої ліги між командами "Черкаський Дніпро" і "Суми" було зупинено на п'ятдесят четвертій хвилині через масове порушення громадського порядку. Тому проведення матчу було перервано", - повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.

У Черкасах на стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцієюУ Черкасах на стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцієюУ Черкасах на стадіоні сталася масова бійка між вболівальниками та поліцією

Фото: масова бійка між вболівальниками та поліцією (provce.ck.іа)

Повідомляється, що в груповому порушенні громадського порядку взяли участь близько 200 осіб. Організаторів заворушень затримано. Зараз затримані знаходяться в приміщенні Черкаського міського відділу ГУНП в Черкаській області.

Крім того, біля будівлі міськвідділу вболівальники організували акцію протесту в підтримку затриманих.

Нагадаємо, 9 травня у Дніпрі перед матчем фіналу Кубка України з футболу пройшов марш фанатів київського "Динамо" і донецького "Шахтаря". В ході маршу сталася бійка, в результаті якої постраждав патрульний поліцейський.