ua en ru

У Черкасах від падіння в каналізаційний люк загинула дитина

У Черкасах від падіння в каналізаційний люк загинула дитина Фото: рятувальники на місці інциденту (прес-центр ДСНС)

6-річний хлопчик упав до відкритого технологічного колектора

У Черкасах унаслідок падіння у відкритий каналізаційний люк загинув хлопчик 2011 року народження. Трагедія сталася близько 18:30 17 листопада 2017 року в районі вулиць Подолінського - Чигиринська, повідомляє речник Управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко у своєму Facebook.

Зазначено, що про подію рятувальникам повідомив батько дитини. Зі слів чоловіка, впродовж півгодини він шукав сина, аж поки не зазирнувши у відкритий отвір технологічного колектора, на якому не було кришки, помітив всередині дитину, яка вже не рухалася.

"Дитину, хлопчика 2011 року народження, на поверхню підняли рятувальники Черкаської першої пожежно-рятувальної частини. Закріпивши начальника караулу мотузками, вони опустили його на дно колектора", - йдеться в повідомленні.

Зі слів офіцера ДСНС, який піднімав дитину, - від отвору колектора до води було близько чотирьох метрів, далі всередині гідротехнічної споруди була вода. Глибину в місці, де перебувала дитина, визначити не вдалось, оскільки рятувальник, попри спроби стати на дно, дістати його не зумів.

У Черкасах загинув хлопчик 2011 року народження. Трагедія сталася близько 18-30. в районі вулиць Подолінського — Чигирин...

Опубліковано Konstantin Protsenko 17 листопад 2017 р.

Як повідомляється, смерть хлопчика констатували медичні працівники швидкої медичної допомоги, до рук яких було передано дитину. Як стало відомо, хлопчик зник, коли пішов із родичами до крамниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу підірвали фото з урочистого відкриття каналізаційного люка в Луганській області.