ua en ru

У Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту

У Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту Фото: у Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту

Через негоду у Черкасах затоплено низку вулиць, що ускладнює рух транспорту

У Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту. Про це у Facebook повідомив член Громадської ради при КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко.

"Через підтоплення черкаських вулиць повністю паралізований рух тролейбусів...Приносимо свої вибачення мешканцям і гостям міста за тимчасові незручності", - йдеться у повідомленні.

У Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту

Фото: в Черкасах через дощ затоплено вулиці


Зокрема повідомляється, що через залиту дорогу на розі Грушевського-Одеська зупинений або частково змінений рух тролейбусів 10, 4, 4а. Через стрімке підняття рівня води в районі “літака” зупинено або частково змінено рух тролейбусів 14, 8 маршрутів. А через підтоплення в районі річкового вокзалу і Пацаєва паралізований рух тролейбусів, які обслуговують спецрейси на "Азот".

У Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспортуФото: у Черкасах через дощ повністю паралізований рух електротранспорту

Також, як повідмоляють місцеві ЗМІ, через негоду у Черкасах затоплено низку вулиць, що ускладнює рух транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14 травня 2016 року на більшій території України очікуються дощі з грозами, температура вдень від +15 до +24.