ua en ru

У Черкасах активісти штурмом захопили будівлю обласної поліції

У Черкасах активісти штурмом захопили будівлю обласної поліції Фото: у Черкасах активісти захопили будівлю обласної поліції

Активісти перешкоджають призначенню Лютого на посаду начальника Черкаської обласної поліції

У Черкасах активісти "Азова", "Автомайдану" і "Самооборони" захопили штурмом будівлю обласної поліції. Про це повідомляє місцеве видання "Дзвін".

Активісти прорвалися через кілька поліцейських кордонів, які вишикувалися перед дверима, коли активісти запалили шини.

Громадськість і журналісти застали в актовій залі кілька десятків офіцерів, які прийшли на представлення нового начальника Валерія Лютого. Варто зазначити, що призначення Лютого всіляко приховувався від громадськості.

зараз начальство разом з Лютим закрилися в приміщенні бухгалтерії, яке посилено охороняється. Як йдеться у повідомленні, начальство радиться про своїх подальших діях.

В "Автомайдані" заявляють, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на вимогу нардепів призупинив скандальне призначення.

Вчора, 3 жовтня, активісти вимагали скасувати призначення Лютого, який звинувачується в тому, що у свій час був радником мера Харкова Геннадія Кернеса і очолював поліцію Кривого Рогу, де звинувачувався в кришуванні фальсифікацій виборів, а також побитті помічника нардепа Єгора Соболєва.

активісти захопили штурмом будівлю Черкаської обласної поліціїактивісти захопили штурмом будівлю Черкаської обласної поліції 1активісти захопили штурмом будівлю Черкаської обласної поліції 3активісти захопили штурмом будівлю Черкаської обласної поліції 4

Фото: активісти захопили штурмом будівлю Черкаської обласної поліції

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові призначили нового голову патрульної поліції.