ua en ru

Челсі - Манчестер Юнайтед: Хет-трик Самуеля Ето'О приніс перемогу "аристократам"

Жозе Моурінью знову зміг впоратися з командою Девіда Мойеса. На три голи Самуеля Ето'О гості змогли відповісти лише одним точним ударом Чічаріто.

Жозе Моурінью знову зміг впоратися з командою Девіда Мойеса. На три голи Самуеля Ето'О гості змогли відповісти лише одним точним ударом Чічаріто.

Челсі - Манчестер Юнайтед, 3:1
Голи:
Ето'О, 17, 45, 49 - Ернандес, 79
Челсі: Чех, Іванович, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Давид Луїс, Вілліан, Оскар (Обі Мікель, 68), Азар, Ето'О (Торрес, 79)
МЮ: Де Хеа, Рафаель, Еванс, Відіч, Евра (Смоллінг, 51), Валенсія, Каррік, Джонс, Янг (Ернандес, 57), Янузай, Уелбек
Вилучення: Відіч, 90+1

На 17-й хвилині камерунський нападник поблизу кута штрафного розгойдав Філа Джонса, та після його удару м'яч, зачепивши ногу Майкла Карріка, залетів у дальній кут. "Юнайтед" постарався якомога швидше відігратися, але замість того, рахунок став 2:0 на користь господарів - на кінець першого тайму Ето'О замкнув простріл Гері Кехілла.

На четвертій хвилині другого тайму Ето'О забив свій третій гол у матчі, зігравши на добиванні після того, як Кехілл бив головою з близької дистанції. Підопічні Девіда Мойеса продовжували спроби якось виправити своє становище і на 78-й хвилині нарешті розмочили рахунок. Джонс завдав удар низом, а біля дальньої штанги Хав'єр Ернандес доставив м'яч у сітку. В самому кінці у "МЮ" був вилучений захисник Неманья Відіч, а три набраних очки дозволили "Челсі" підібратися впритул до "Манчестер Сіті". Відставання від лідируючого "Арсеналу" складає два очки.

Раніше "Тоттенхем" здобув п'яту виїзну перемогу поспіль. Незважаючи на перевагу "Суонсі", лондонці забили першими зусиллями Еммануеля Адебайора. Незабаром після перерви він же змусив Чіко Флореса зрізати м'яч у власні ворота. На 71-й хвилині Адебайор знову відзначився сам, пробивши зовнішньою стороною стопи з меж штрафного, а гол Вільфріда Боні лише підсолодив валлійцям гірку пілюлю.