ua en ru

Частину представленої на військовій виставці техніки наступного тижня направлять в АТО, - Порошенко

Частину представленої на військовій виставці техніки наступного тижня направлять в АТО, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко висловив впевненість, що представлена зброя перебуватиме в надійних руках

Частину техніки, представленої на військовій виставці у Києві, наступного тижня направлять в зону проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це у ході виступу на відкритті виставки заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє прес-служба глави держави.

"Важливо, що частина представлених на цій виставці зразків озброєння та військової техніки вже наступного тижня відбуде на лінію зіткнення. Зокрема, це танки, самохідно-артилерійські установки, бронетранспортери, зенітно-ракетні комплекси", - зазначив Порошенко.

Крім того, глава держави повідомив, що решту техніки зарахують в резерв або будуть використовувати у військово-навчальних закладах, деякі елемнти виставки направлять для завершення проведення випробувань.

Порошенко також висловив впевненість, що представлена зброя перебуватиме в надійних руках.

"Ніхто нас не зупинить - ні зовнішній ворог, ні "п’ята колона", яка зсередини за вказівкою Кремля намагалася дестабілізувати нашу ситуацію. Ніхто нас не зупинить в побудові майбутньої, успішної, європейської української держави", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко заявив про початок збройного осучаснення армії.