ua en ru

Чарльз Тейлор проведе в Києві публічну лекцію "Різноманітність значень секуляризації на Заході" та презентацію книги "Секулярний час"

19 червня 2013 року у Конгрегаційній залі Староакадемічного корпусу Національного університету "Києво-Могилянська Академія" відбудеться публічна лекція всесвітньо відомого філософа, професора Чарльза Тейлора на тему "Різноманітність значень секуляризації на Заході", а також презентація його книги "Секулярний час".

Заходи відбудуться за участю Посольства Канади в Україні, Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив, Загальноцерковної аспірантури та докторантури РПЦ фонду Темплтона, Науково-видавничого об'єднання "Дух і літера".

На початку зустрічі вступне слово візьме Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Трой Лулашник . Одразу після лекції Ч. Тейлора "Різноманітність значень секуляризації на Заході" розпочнеться презентація його книги.

Чарльз Тейлор (Charles Margrave Taylor) є лідером сучасної світової філософської думки, автором праць з політичної та соціальної філософії, відомий своїми дослідженнями новочасних особистості і філософії релігії. Професор університету Макгілла, Канада. Почесний доктор Оксфордського університету. Відомий усьому світові як автор грунтовної яка є фундаментальним внеском в осмислення секулярності в європейській модерній культурі і за яку він був нагороджений Премією Кіото і Премії фонду Темплтона. Серед його численних творів українською були видані "Джерела себе", "Мультикультуралізм і" Політика визнання "," Етика автентичності".

Реєстрація на подію обов'язкова Зареєструватися можна тут.

Місце проведення лекції:

Конгрегаційний зала Староакадемічного корпусу Національного університету Києво-Могилянська Академія, Контрактова площа. Початок лекції о 15:00. Початок презентації о 17:00.