ua en ru

Колишній глава Нацрозвідки США назвав Трампа агентом РФ

Колишній глава Нацрозвідки США назвав Трампа агентом РФ Фото: США (flickr.com/usembassykyiv)

Джеймс Клеппер вважає, що Путін веде себе з Трампом, як з агентом російської розвідки

Колишній директор національної розвідки США Джеймс Клеппер вважає, що президент Російської Федерації (РФ) Володимир Путін поводиться з президентом США Дональдом Трампом, як з агентом розвідки РФ. Про це повідомляє "Голос Америки".

Зазначено, що Джеймс Клеппер так прокоментував виступ Трампа з поданням нової Стратегії національної безпеки США.

"Думаю, що за останні вихідні ми побачили, що Путін прекрасний розвідник, який знає як розробляти джерело. Він знає, як вести агента. І саме так він надходить з президентом США", - сказав він.

Він також зазначив, що Путін – агент КДБ, зазначивши, що про це не варто забувати.

"Він - агент КДБ. Так вони працюють. Вони вербують агентів", - сказав Клеппер.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив, що влада країни розраховує на підтримку з боку Росії і президента Володимира Путіна у врегулюванні конфлікту з Північною Кореєю (КНДР).

В ніч на 15 грудня президент Сполучених штатів Америки (США) Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним подякував російському головы за "визнання високих економічних показників США". Лідери країн поговорили з ініціативи Вашингтона. Прес-служба Білого дому повідомила, що президенти обговорили співробітництво, спрямоване на врегулювання дуже небезпечної ситуації на Корейському півострові.