ua en ru

Бюджетники столиці не отримають доплат до зарплат через зірвану сесію Київради, - Крамаренко

Через зірвану сесію Київради, на якій мали бути розглянуті бюджет Києва на 2013 р. і програму соціально-економічного розвитку, бюджетники столиці не отримають доплат до зарплат. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Крамаренка, через неприйняття бюджету постраждають в першу чергу кияни, зокрема, працівники бюджетної сфери: вчителі, медики, водії громадського транспорту, працівники міських установ культури, житлово-комунальної сфери та інші фахівці, які отримують зарплату з міського бюджету. Вони недоотримають по 300 - 360 гривень своїх зарплат. Понад 315 тисяч малозабезпечених не дочекаються матеріальної допомоги.

"Важко навіть уявити, що станеться з містом, якщо 10 тисяч співробітників комунального підприємства "Київпастранс" вийдуть на вулиці вимагати своїх законних зарплат. Заважаючи столичній владі затвердити бюджет, мітингувальники фактично паралізують місто", - додав Руслан Крамаренко.

Крім того, прийняття програми соціально-економічного розвитку міста дозволило б в 2013 році утримати позитивні тенденції макроекономічної стабілізації в Києві і забезпечити підтримку життєдіяльності столиці.

Читайте також: Сесію Київради перенесли на завтра.