ua en ru

Бюджет на проведення дорожніх робіт вже перевищив 20 млрд гривень, - Гройсман

Бюджет на проведення дорожніх робіт вже перевищив 20 млрд гривень, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

В Україні протяжність відремонтованих цього року доріг становить понад 750 км

У 2017 році загальний обсяг виділених на проведення дорожніх робіт коштів перевищив 20 млрд гривень. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає прес-служба Кабміну.

Зокрема, він зазначив, що протяжність вже відремонтованих доріг становить понад 750 км, а ямковий ремонт проведено на 40 тис. км автомобільних доріг.

"Щотижня ми проводимо інспекційні поїздки по регіонах, перевіряємо хід ремонтних робіт, їхню якість, відкриваємо відновлені ділянки полотна. Окрема увага - будівництву нових магістралей ", - зазначив Гройсман.

Один з таких проектів, за його словами, - дорога Львів-Одеса через Хмельницький, Вінницю, Миколаїв і Херсон. Траса об'єднає західний кордон з портами, роботи вже розпочато і очікується, що за 3-4 роки трасу буде введено в експлуатацію.

Нагадаємо, раніше "Укравтодор" назвав проміжні дані ремонту доріг з початку 2017 року. В МІУ також відзначили, що в 2016 році ремонтні роботи в цей період фактично тільки починалися в результаті тривалих тендерних процедур.