ua en ru

Буш-молодший виступив з критикою Трампа

Буш-молодший виступив з критикою Трампа Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Джордж Буш критично відгукнувся про політику чинної адміністрації

Колишній президент США Джордж Буш-молодший виступив з промовою, в якій критично відгукнувся про політику чинної адміністрації. Про це повідомляє The New York Times.

Він виступив з критикою протекціонізму, поглиблення розколу в американському суспільстві, а також ізоляції країни. При цьому він жодного разу не назвав імені чинного президента Дональда Трампа.

"Ми бачимо згасаюче упевненість у цінності вільних ринків і міжнародної торгівлі, забуваючи про те, за протекціонізмом йдуть конфлікти, нестабільність і бідність. Ми бачили повернення ізоляціоністських настроїв, забуваючи, що хаос і відчай у віддалених місцях безпосередньо загрожують безпеці Америки", - заявив Буш.

Колишній президент зазначив, що в Сполучених Штатах назріла криза довіри, який поставив під загрозу їх історичні ідеали.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп заявив, що екс-президенти Сполучених Штатів Америки (США) Білл Клінтон, Джордж Буш і Барак Обама зазнали невдачі з главою Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ином і рішенням серерокорейскої кризи.