ua en ru

Бурбак закликав Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції

Бурбак закликав Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції Фото: Максим Бурбак

Голова фракції "Народного фронту" Максим Бурбак закликав главу фракції БПП Ігоря Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Прочитав сьогодні слова колеги з БПП, лідера фракції імені Президента Ігоря Гриніва з неадекватними натяками на адресу уряду Арсенія Яценюка. Враховуючи це, хотів би нагадати своєму колезі, що робота уряду Яценюка було високо оцінено західними політиками, фінансистами, дипломатами. Арсеній Яценюк під час візиту в США і зустрічей з впливовими політиками світу говорив про підтримку уряду Володимира Гройсмана. Це державна позиція лідера "Народного фронту". Її альтернатива, яку ми найменше очікуємо в парламенті і Адміністрації Президента, - дрібне інтригантство, перекладання відповідальності, знищення довіри і взаємної поваги", - зазначив депутат.


Бурбак заявив, що, "як і в колишньому уряді, так і в чинному, тотальну більшість мав і має "Блок Петра Порошенко". "Сьогодні президентська і виконавча гілка влади зосереджена в руках політичної партії БПП", - зазначив лідер фракції НФ.

"Ми готові працювати спільно. Незважаючи на неодноразові виклики, які вели до протистоянь, "Народний фронт" йшов на зустріч, оберігаючи стабільність в країні. Вести підпільну і відкриту дискредитацію один одного - це погана пропозиція", - додав Бурбак.