ua en ru

Бурбак: відповідальність за країну лежить на нас

Народні депутати фракції "Народний фронт" під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком обговорили питання співпраці усіх фракцій коаліції. Про це заявив голова фракції Максим Бурбак спілкуючись з журналістами під стінами Адміністрації Президента.

"Ми обговорили нагальні проблеми і питання співпраці наших фракцій коаліції. Питання, які нам потрібно приймати на наступному пленарному тижні - це і податкова реформа, і бюджет наступного року, і реформа судочинства", - повідомив Бурбак.

"Ми вийшли на конструктив. Було узгоджено, що нам треба покращити координацію і співпрацю усіх чотирьох фракцій коаліції", - зазначив голова фракції "Народний фронт".

Він зазначив, що також обговорювалась можливість запровадження спільних засідань фракцій для напрацювання рішень зі спірних законопроектів, для подальшого позитивного голосування їх у сесійній залі.

"Щоб у зал коаліція виходила з більшістю голосів і щоб підтримувати всі реформи, які впроваджує і Уряд, і Президент", - наголосив він.

"Всі ми розуміємо, що відповідальність за країну лежить на нас. Будь-які питання повинні бути вирішенні в площині діалогу. Ніхто нікому ультиматумів не виставляє і немає права на це. І тому такі зустрічі будуть запроваджені на постійній основі", - резюмував Максим Бурбак.