ua en ru

Буксирний флот СП "Нібулон" в 2011 р. збільшиться на 6 суден вартістю 4,5 млн євро кожне

За інвестиційними програмами у ТОВ Сільськогосподарського підприємства "Нібулон" на сьогоднішній день побудовано 1 млн 600 тис. тонн елеваторної ємності. У компанії є свій флот, що налічує 35 суден, триває будівництво буксирного флоту і несамохідних суден. Про це в інтерв'ю РБК-Україна повідомив глава СП "Нібулон" Олексій Вадатурський.
"Цього року ми побудуємо ще шість сучасних буксирів, які почнуть відроджувати роботу Дніпра, Південного Бугу та інших транспортних артерій України", - повідомив Вадатурський.
За його словами, вартість одного судна становить 4,5 млн євро.
Вадатурський заявив, що планується також будівництво елеваторів. "Ми реалізуємо нашу інвестиційну програму, незважаючи на втручання в нашу господарську діяльність з боку правоохоронних органів та контролюючих організацій, в тому числі - підвідомчих Мінагрополітики. У наших планах довести кількість перевантажувальних терміналів на Дніпрі до десяти, на Південному Бузі - до трьох, а також побудувати ще три лінійні елеватори. Таким чином, ми завершимо свою програму з будівництва ще 10 додаткових елеваторів", - сказав він.