ua en ru

Завжди буду передавати Гусєву капітанську пов'язку, - Сидорчук

Завжди буду передавати Гусєву капітанську пов'язку, - Сидорчук Фото: Сидорчук передає Гусєву капітанську пов'язку (fcdynamo.kiev.ua)

Хавбек поділився емоціями після перемоги над "Скендербеу"

Півзахисник київського "Динамо" Сергій Сидорчук прокоментував перемогу над албанським "Шкендербеу" в матчі першого туру групового етапу Ліги Європи. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Вийшла досить непроста гра, різні тайми. У перерві були зроблені деякі корективи, ми намагалися якомога більше грати вперед. Видно, що "Скендербеу" - досить сильна команда, добре організована. Особливо це було помітно по першому тайму. Важливо було знайти вільний простір, куди адресувати м'яч нападникам", - скзал футболіст.

altФото: Сидорчук став новим капітаном команди

Він також розповів, чому вирішив віддати капітанську пов'язку Гусєву, коли той вийшов на заміну.

"Все дуже просто. Олег - дуже шанована людина в нашій команді, тому, коли він буде виходити на поле - так буде завжди", - підкреслив Сидорчук.

altФото: Олег Гусєв з капітанською пов'язкою

Після того, як клуб покинув лідер Андрій Ярмоленко, який перебрався в "Боруссію", головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевіч запропонував кандидатуру півзахисника Сергій Сидорчук на роль капітана команди, яку підтримали гравці, а захисник Домагой Віда і хавбек Олег Гусєв стали віце-капітанами.

Нагадаємо, український форвард дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко відзначився дебютним голом за новий клуб в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти англійського "Тоттенхема".