ua en ru

Блогер вибачився в мережі перед Яценюком за статтю про вілли на Маямі

Блогер вибачився в мережі перед Яценюком за статтю про вілли на Маямі Фото: Олег Торгало

Блогер Олег Торгало опублікував повідомлення з приводу інформації про нібито купівлю лідером партії "Народний фронт" Арсенієм Яценюком 24 вілл в Маямі. Відповідне звернення Торгало на його сторінці у Facebook доступно для прочитання тільки друзям.

Зокрема, за словами блогера, його пост про нібито купівлю Яценюком 24 вілл на Маямі "це був емоційний переказ того, що за день до цього розповіли мені": "Мій колишній американський друг, спочатку твердо обіцяв мені всі точні адреси, назви офшорних компаній, фото і відео Арсенія Яценюка на об'єктах, раптом замовк і відключив всі відомі мені види зв'язку".

При цьому Торгало заявив, що готовий пройти перевірку на детекторі брехні "щоб переконати заявника і тих, хто сумніваються, в тому, що це не було заздалегідь продуманою провокацією, що я зовсім не маю ніякого відношення до будь-яких антиукраїнських сил, його політичних опонентів, і це не є плодом моєї уяви".

"Мені як щирому патріоту, безмірно боляче бачити, як налаштовані проти нашої державності і незалежності зарубіжні ЗМІ, скористалися моїм необдуманим вчинком. Я заявляю, що мої обвинувальні твердження з приводу покупки вілл, виявилися просто переказом пліток з Маямі", - написав він.

"Я приношу свої вибачення Арсенію Яценюку. Також всім справжнім патріотам, кому моя публікація доставила негативні емоції, чиїхось надій не виправдав я. Але адже ми народжені не для того, щоб відповідати чужим очікуванням..." - підкреслив блогер.

"На мене ніхто не тиснув, не погрожував, зараз перебуваю в закордонному відрядженні", - додав Торгало.

Варто нагадати, що днями Арсеній Яценюк звернувся з позовною заявою в суд на Олега Торгало за поширену ним інформацію про нерухомість на Маямі. Сам політик заявив, що не має і ніколи не мав у власності ні рухомого, ні нерухомого майна за межами України.