ua en ru

Британське посольство показало Росії її танки в Україні

Посольство Великобританії в Україні вчора, 19 листопада, опублікував у своєму Twitter діаграму, яка покликана "допомогти Росії розпізнати свої танки в Україні"

Посольство Великобританії в Україні вчора, 19 листопада, опублікував у своєму Twitter діаграму, яка покликана "допомогти Росії розпізнати свої танки в Україні", передає Deutsche Welle.

"Путін як і раніше заперечує, що в Україні знаходяться війська і військова техніка Росії. Ось посібник, щоб допомогти Кремлю знайти свої танки", - йдеться в тексті повідомлення.

На інфографіці з офіційною символікою міністерства закордонних справ Великобританії зображено танк Т-72БМ. Як повідомляє британське диппредставництво на Україні, він не використовується українською армією. Відомство також опублікувало знімки танків на території України, зроблені влітку і восени 2014 року.

Нагадаємо, 7 листопада в Раді національної безпеки і оборони України повідомили, що зафіксували перекидання 32 російських танків, 16 гаубиць і 30 "Камазів" з технікою і живою силою в напрямку р. Красний Луч (Луганська обл.).

Британське посольство показало Росії її танки в Україні