ua en ru

Британські підприємства стурбовані, що не зможуть знайти персонал після Brexit, - CBI

Британські підприємства стурбовані, що не зможуть знайти персонал після Brexit, - CBI Фото: Brexit (Pixabey)

Провідна група роботодавців заявила про стурбованість з приводу нестачі працівників після Brexit

Підприємства Великобританії стурбовані тим, що не зможуть знайти персонал після виходу країни зі складу Європейського союзу. Про це повідомляє Reuters, з посиланням на заяву Конфедерації британської промисловості (CBI).

"Британський уряд має враховувати заклопотаність підприємств, які стурбовані тим, що вони не зможуть знайти персонал, який їм потрібен, коли країна покине Європейський Союз", - заявила глава CBI Керолін Фэйрбэрн в понеділок.

Крім того, гендиректор CBI заявила, що уряд не може очікувати, що британські робочі замінять громадян ЄС, оскільки зайнятість у Великобританії вже на рекордно високому рівні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра з питань виходу Великобританії з ЄС Девіда Девіса, що Британія має намір залишити загальний європейський ринок після Brexit.

Зазначається, що після парламентських виборів у Великобританії минулого тижня, на яких правляча Консервативна партія прем'єр-міністра Терези Мей не змогла отримати абсолютної більшості в парламенті, виникли сумніви щодо того, чи зможе Лондон зможе утримати курс на так званий "жорсткий Brexit".