ua en ru

Британія запропонувала Україні допомогу у створенні Служби фінансових розслідувань

Британія запропонувала Україні допомогу у створенні Служби фінансових розслідувань Фото: прем'єр-міністр Британії Тереза Мей

Прем'єр Британії пропонує українській стороні допомогу у реалізації ряду реформ

Великобританія запропонувала Україні допомогу в проведенні ряду реформ, в тому числі у створенні Служби фінансових розслідувань. Про це заявив президент України Петро Порошенко за підсумками переговорів з прем'єром Британії Терезою Мей, передає прес-служба українського президента.

"Прем'єр-міністр запропонувала, щоб Великобританія брала участь в цілому ряді програм реформ. В тому числі, думаю, може бути ефективним співробітництво у розробці та імплементації законодавства щодо служби фінансового розслідування", - повідомив Порошенко.

За його словами, сторони обговорили співпрацю щодо імплементації судової реформи з урахуванням пропозицій британських радників, досвіду та авторитету британської судової системи.

"Це лише невелика частина, про що вдалося домовитися на Downing Street. Також підняли питання візової лібералізації для українських громадян", - додав Порошенко.

Нагадаємо, раніше прем'єр Британії Тереза Мей заявила про необхідність продовження політики санкцій проти Росії.