ua en ru

У Британії поліція повідомила кількість загиблих в результаті зіткнення вертольота і літака

У Британії поліція повідомила кількість загиблих в результаті зіткнення вертольота і літака Фото: поліція Британії (twitter.com/Metropolitan Police)

Двоє із загиблих перебували у вертольоті, а ще двоє - у літаку

В результаті зіткнення літака і вертольота у Великобританії, загинули чотири людини. Про це повідомляє газета The Guardian.

Як повідомили в місцевій поліції, двоє із загиблих перебували у вертольоті, а ще двоє - в літаку. Про причини зіткнення поки що не повідомляється.

Також зазначається, що інцидент стався над лісовим масивом в районі села Уаддесдон в графстві Бакінгемшир. Інформація про інцидент надійшла в правоохоронні органи в 12:09 за місцевим часом (14:09 за київським часом). На місце події були направлені співробітники екстрених служб та медики. Зокрема, бакінгемширська пожежно-рятувальна служба заявила, що відправила сім машин з рятувальниками.

Нагадаємо, в графстві Бакінгемшир Великобританії в п'ятницю, 17 листопада, в повітрі зіткнулися вертоліт і літак. За даними поліції долини Темзи, правоохоронці в даний час знаходяться на місці авіакатастрофи поблизу села Ваддесдон недалеко від Ейлсбері.