ua en ru

У Британії поліція відпустила шестеро з десяти підозрюваних

У Британії поліція відпустила шестеро з десяти підозрюваних Фото: у поліції Британії розповіли про хід розслідування теракту в Лондоні

Усі четверо підозрюються у підготовці теракту в Лондоні

У Британії поліція відпустила шістьох чоловік, які були затримані за підозрою в організації теракту в Лондоні. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Скотленд-Ярду.

Як повідомили в поліції, під вартою залишилося ще чотири людини. Серед них - затримані 23 березня в Бірмінгемі чоловіки 27 і 35 років, затриманий вранці 24 березня в Манчестері, а також 32-річна жінка.

Усі четверо підозрюються у підготовці терактів у Лондоні.

Як повідомлялося раніше, терористична атака в центрі Лондона відбулася 22 березня, коли терорист на позашляховику наїхав на перехожих на Вестмінстерському мосту. Після цього машина терориста врізалася в огорожу, який потім спробував проникнути в будівлю парламенту країни і напав з ножем співробітників поліції, які спробували його зупинити.

Один з поліцейських незабаром помер від отриманих поранень, а терорист був застрелений.

В результаті теракту загинули чотири людини.

У поліції припускають, що теракт влаштував 52-річний Халід Масуд, який вже мав кілька судимостей за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а також володіння зброєю і порушення громадського порядку.

Нагадаємо, вранці 24 березня поліція у Лондоні затримала ще двох підозрюваних.