ua en ru

Bridgestone презентувала в Москві дві нові літні шини

У Москві, на прес-конференції в центрі сучасного дизайну Mod Design 19 грудня 2012 року японська компанія Bridgestone представила дві новинки для майбутнього літнього сезону - преміальні Bridgestone Turanza T001 і спортивні Bridgestone MY-02 Sporty Style.

Відкривав прес-конференцію генеральний директор «Бріджстоун СНД» Йосіакі Хираиси. Після вступного слова фахівці компанії розповіли про успіхи в Росії за минулий рік та презентували нові моделі шин літнього сезону -Bridgestone Turanza T001 і Bridgestone MY-02 Sporty Style.

Автомобільні шини Bridgestone Turanza T001 заявлені виробником як преміальна модель, призначена для подорожей. Шина прийшла на зміну добре зарекомендувала себе серед російських автолюбителів моделі Bridgestone Turanza ER300. Зі слів представників компанії, Bridgestone Turanza T001 забезпечують комфортне водіння, поєднуючи оптимальний баланс характеристик. За рахунок використання нової гумової суміші, виготовленої за технологією Nano Pro-Tech, фахівцям компанії, як наголошується, вдалося істотно поліпшити керованість на вологій дорозі і мінімізувати опір коченню.
Bridgestone Turanza T001 будуть доступні в 26 типорозмірах діаметром від 14 до 17 і 19 дюймів. На даний момент ця модель вже поставляється для первинної комплектації автомобілів Mercedes-Benz A-Class і B-Class і Mazda6.

Шини Bridgestone MY-02 Sporty Style, в свою чергу, належать до лінійку спортивних шин і призначені для компактних і середніх автомобілів зі спортивним характером». Модель позиціонується японським виробником, як універсальна шина для тюнінга. Виробник заявляє, що за рахунок агресивного дизайну протектора з молниевидными канавками шини забезпечують покращений відведення води і надійне зчеплення з дорогою.

Поява даних новинок на українському ринку очікується на початку 2013 року, завдяки офіційного дилера компанії Bridgestone в Україні - ТОВ "Техноптторг-Трейд".