ua en ru

Бренд Motorola повернеться до України у 2016

Бренд Motorola повернеться до України у 2016 Фото: Motorola Mobility

Як очікується, лінійка імпортованих смартфонів під брендом Lenovo скорочуватися не буде

Бренд Motorola планує повернутися на український ринок до кінця другого кварталу 2016 року. Про це з посиланням на українське представництво компанії Lenovo, яка володіє Motorola Mobility, повідомляє "Агентство інтернет-новин".

Як зазначається, у "Lenovo Україна" поки не уточнюють подробиць майбутнього повернення.

Втім, уже стали відомі деякі подробиці того, із чим Motorola прийде до сусідньої Росії. Так, на ринку РФ очікуються смартфони Motorola G, Moto X Play, Moto X Style і Moto X Force, а також "розумний" годинник Moto 360 другого покоління. Цілком імовірно, що український модельний ряд Motorola буде багато в чому аналогічним.

Водночас лінійка смартфонів, що поставляються до України під брендом Lenovo, скорочуватися не буде навіть у разі внутрішньої конкуренції деяких моделей з Motorola. Згідно з планами, смартфони Lenovo і Motorola будуть продаватися паралельно.

Більш детальну інформацію в "Lenovo Україна" обіцяють надати ближче до старту продажів.

Нагадаємо, китайська Lenovo купила Motorola Mobility у Google в січні 2014 року. Покупка обійшлася Lenovo у 2,91 мільярда доларів. Ця сума в чотири рази менше тієї, яку Google заплатив за Motorola при покупці у 2012 році (12,5 млрд дол.).

Про повернення бренду Motorola до України Lenovo заявляла ще тоді, уточнюючи, що це відбудеться не раніше 2015 року.