ua en ru

Бразильська дівчина продала своє волосся заради купівлі нового будинку для сім'ї

Юна мешканка Бразилії Наташа Мораес де Андраде продала своє волосся довжиною близько 1,6 метра заради покупки нового будинку для своєї родини.

Юна мешканка Бразилії Наташа Мораес де Андраде продала своє волосся довжиною близько 1,6 метра заради покупки нового будинку для своєї родини, пише The Sun.

Раніше дівчинка жила зі своєю родиною в нетрях в бразильського міста Ріо-де-Жанейро. Тепер у сім'ї з'явилася можливість переїхати в більш комфортабельне житло. Продавши своє волосся, дівчинка виручила більше 4,8 тис. дол. і віддала всі гроші батькам на будівництво нового будинку.

Видання зазначає, що друзі прозвали Наташу Рапунцель через схожість з героїнею однойменної казки братів Грімм. Миття такої шевелюри займало у 12-річної дитини близько 4 годин, ще 1,5 години йшло на те, щоб причесати волосся.

Тепер же у юної бразилійки стрижка довжиною всього 40 см, на догляд за якою потрібно набагато менше часу. Крім того, у дитини незабаром буде простора кімната в новій квартирі.

Нагадаємо, на початку червня 2011 р. повідомлялося, що житель китайської провінції Аньхой, 17-річний Сяо Чжен, продав праву нирку, щоб купити планшетний комп'ютер. В Інтернеті Сяо Чжен через посередників домовився продати свою праву нирку за 22 тис. юанів (близько 3,390 тис. дол.).