ua en ru

Бразилія - Хорватія: анонс матчу Чемпіонату світу

Бразилія - Хорватія. Сьогодні в бразильському місті Сан-Паоло матчем між збірними Бразилії та Хорватії почнеться двадцятий Чемпіонат світу з футболу. РБК-Україна представляє анонс поєдинку.

Бразилія - Хорватія. Сьогодні в бразильському місті Сан-Паоло матчем між збірними Бразилії та Хорватії почнеться двадцятий Чемпіонат світу з футболу. РБК-Україна представляє анонс поєдинку.

12 червня, 23:00
Сан-Паулу, "Корінтіанс"
Бразилія - Хорватія
Трансляція на каналах "Футбол 1" та Перший Національний

Після урочистого відкриття Чемпіонату світу, на якій режисери дійства спробують здивувати світ акробатикою, танцями і боями. Після виступів світових зірок Дженніфер Лопес, Пітбуля, Бейонсі, Пола Маккартні і Рікі Мартіна розпочнеться перший футбольний матч головної футбольної події чотириріччя.

Проти господарів, яких всі називають головними фаворитами, вийде грати дуже міцна і бойовита збірна Хорватії. І незважаючи на підтримку своїх вболівальників, Бразилії буде дуже не легко проти балканців.

У складі Хорватії є цілий ряд гравців, що грають на високому рівні. І головні зірки - Лука Модріч із "Реала" і Іван Ракітіч, який незабаром стане гравцем "Барселони". Їм допомагати будуть бойовий капітан з Донецька Даріо Срна, мюнхенець Маріо Манджукич і Матео Ковачич з "Інтера".

У бразильців також підібралася відмінна команда - дослідна оборона, креативний півзахист і забивний напад. А імена Алвеша, Луїса, Марсело, Фернандіньо, Оскара, Вілліана, Халка і Неймара відомі у всьому футбольному світі. Так що, якщо тиск матчу-відкриття та відповідальність перед власними вболівальниками не "зв'яже" ноги бразильцям, у них є всі можливості обіграти хорватів.

Вілліан, півзахисник збірної Бразилії:

"Ми розуміємо, що це буде складна гра. Вони підуть ва-банк, маючи намір нас здолати. З нашого ж боку буде повна впевненість у своїх силах, ми зосередимося на грі і постараємося здобути перемогу".

Даріо Срна, захисник збірної Хорватії:

"Для мене це радість: збірна нашої маленької країни, Хорватії, відкриває чемпіонат світу в Бразилії! На нас буде дивитися вся планета. Будемо битися за свою країну, за всіх людей, які підтримують Хорватію. А я буду грати ще і за Донецьк, за Україну. На жаль, зараз там така складна ситуація... Але я вважаю, що багато донеччан, вболівальників "Шахтаря" будуть вболівати за Хорватію. А ми зі свого боку будемо дуже старатися".