ua en ru

У Бразилії в результаті пожежі обрушився багатоповерховий будинок

У Бразилії в результаті пожежі обрушився багатоповерховий будинок Фото: пожежа в Сан-Паулу (twitter.com/conexaopolitica)

На даний момент відомо про одного загиблого в Сан-Паулу

В Сан-Паулу (Бразилія) у результаті масштабної пожежі обрушилася 26-поверхова будівля, в результаті інциденту загинула одна особа. Про це повідомляє BBC.

Повідомляється, що пожежа в 26-поверховому будинку, за попередньою версією, сталася в результаті вибуху. Пожежа охопила всю будівлю, в результаті чого вона обрушилася. На даний момент відомо про одного загиблого, проте рятувальники вважають, що число жертв може зрости, так як в будинку знаходилися люди.

За відомостями очевидців, пожежа виникла на 5-му поверсі, після чого вогонь також поширився на верхні поверхи та сусідню будівлю. Будинок обрушився через півтори години після початку пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції автомобіль врізався в стіну житлового будинку, в результаті чого загинули дві людини. Ще дві особи в результаті інциденту постраждали, їх госпіталізували. За попередньою версією, водій автомобіля не впорався з керуванням і протаранив стіну цегляного будинку.