ua en ru

У Бразилії викрили мережу з виробництва дитячої порнографії, затримано 108 осіб

У Бразилії викрили мережу з виробництва дитячої порнографії, затримано 108 осіб Фото: бразильська поліція (facebook.com pmerjoficial)

Загалом вилучено близько 150 тисяч фото- та відеоматеріалів дитячої порнографії

У Бразилії правоохоронці провели найбільшу в Південній Америці операцію проти виробників дитячої порнографії. До операції залучили близько 1100 поліцейських, котрі провели обшуки помешкань у 24 з 26 штатів країни та в столиці Бразиліа, передає DW.

Як повідомили в МВС Бразилії, під час рейдів було заарештовано 108 підозрюваних у виготовленні та реалізації дитячої порнографії.

Зазначено також, що під час операції, до якої долучилися й співробітники посольства США, було вилучено близько 150 тисяч фото- та відеоматеріалів дитячої порнографії. При цьому зауважено, що деякі з конфіскованих фото- та відеоматеріалів містять сцени зі зґвалтуванням малюків та грудних немовлят.

Як повідомляється, серед затриманих - поліцейські, які вийшли на пенсію, держслужбовці та функціонери юнацьких футбольних об'єднань.

Наразі слідчі намагаються встановити, чи мали затримані контакти з мережами з виробництва дитячої порнографії за кордоном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Twitter введе обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства.