ua en ru

В БПП заявили про відсутність серйозних розбіжностей щодо проекту держбюджету-2018

В БПП заявили про відсутність серйозних розбіжностей щодо проекту держбюджету-2018 Фото: ВРУ (president.gov.ua)

Проект держбюджету передбачає збільшення витрат на оборону, в тому числі за рахунок зростання ВВП на 3% в 2017 році, сказав нардеп

Проект державного бюджету на 2018 рік набере більше мінімально необхідних 226 голосів при розгляді в першому читанні. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради України заявив представник Кабінету Міністрів у парламенті, народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Вадим Денисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я абсолютно впевнений, що ми проголосуємо за бюджет-2018 в першому читанні. На даний момент немає яких-то серйозний протиріч... Певні фракції, звичайно, не будуть голосувати, але в цілому більше 226 голосів ми, безумовно, наберемо", - заявив Денисенко.

За словами нардепа, проект державного бюджету передбачає збільшення витрат на оборону, в тому числі за рахунок зростання ВВП на 3% в 2017 році.

Нагадаємо, Денисенко заявив, що ВРУ може прийняти проект державного бюджету на 2018 рік у другому читанні через два тижні. Нардеп зазначив, що в цьому році парламент буде голосувати за відкритий документ, який доступний для ознайомлення всім громадянам.