ua en ru

У БПП пропонують створити робочу групу для доопрацювання проекту про Антикорупційний суд 

У БПП пропонують створити робочу групу для доопрацювання проекту про Антикорупційний суд  Фото: нардеп Артур Герасимов (solydarnist.org)

Нардеп зазначив, що наразі законопроект відповідає усім вимогам Венеціанської комісії

У Верховній раді можуть створити спеціальну робочу групу, яка готуватиме проект закону про Антикорупційний суд (АКС) до другого читання. Про це сьогодні у кулуарах ВР журналістам повідомив голова фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Згідно з процедурами, які закладені в українському законодавстві, наразі два тижні буде йти внесення поправок, доповнень, пропозицій до цього законопроекту. Вже в залежності від того, скільки поправок буде внесено, будуть відбуватися засідання комітету. Я, наприклад, вважаю, що буде створена робоча група", - заявив Герасимов.

Нардеп зазначив, що наразі законопроект відповідає усім вимогам Венеціанської комісії. Однак фракція БПП підтримає будь-яке рішення, "яке сприятиме більш ефективній боротьбі з корупцією".

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, Верховна рада України у першому читанні схвалила законопроект "Про Вищий антикорупційний суд". Відповідне рішення підтримали 282 нардепа.