ua en ru

Бійці "Правого сектора" тренуються у Дніпропетровській обл., - Ярош

Бійці створюваної політичної партії "Правий сектор" проходять бойову підготовку в таборах, розташованих у містах Дніпропетровської області.

Бійці створюваної політичної партії "Правий сектор" проходять бойову підготовку в таборах, розташованих у містах Дніпропетровської області. Про це лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Члени організацій, з яких виник "Правий сектор", проходили і проходять тренування в таборах по всій Україні: у Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Кривому Розі, Павлограді, Нікополі та інших містах", - зазначив Ярош.

Завдяки цій підготовці, за його словами, активісти "Правого сектора" не зазнали втрат під час запеклого протистояння з правоохоронцями в Києві 18-20 лютого 2014 р.

Нагадаємо, "Правий сектор" був створений на базі "Тризуба", також туди увійшли УНА-УНСО, "Білий молот", "Патріот України", "Карпатська січ". "Правий сектор" брав активну участь у зіткненнях з владою під час протестів на Майдані. 22 березня 2014 р. було оголошено про переформування "Правого сектора" з громадського руху в партію на основі партії "Українська національна асамблея".