ua en ru

Бійцям ЗСУ надсилають СМС з закликами не виконувати військовий обов’язок, - Міноборони

Бійцям ЗСУ надсилають СМС з закликами не виконувати військовий обов’язок, - Міноборони Фото: українським військовим надсилають смс з метою дестабілізації

Подібні повідомлення надходять і родинам військовослужбовців

Міністерство оборони України заявляє, що останнім часом російські спецслужби активізували роботу, спрямовану на підрив моральний духу українських військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей, передає прес-служба відомства.

"Військовослужбовцям Збройних Сил та інших військових формувань, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції, з невідомих номерів надходять короткі повідомлення з закликами не виконувати свій військовий обов’язок. Подібні СМС-повідомлення надходять і родинам військовослужбовців", - сказано в повідомленні.

У відомстві підкреслили, що ця методика не пройде в Україні.

"Випробувана російськими спецслужбами на своїх громадянах методика не пройде в Україні. Військовослужбовці Збройних Сил з гідністю захищають свою Батьківщину і пам’ятають тисячі українських громадян і побратимів, які загинули від рук агресора", - підкреслили в Міноборони.

Нагадаємо, начальник департаменту захисту національної державності СБУ Анатолій Дублик заявив, що РФ готувала масштабну дестабілізацію ситуації в Україні з 15 листопада.