ua en ru

Бойко повернеться в "Бешикташ" і буде боротися за місце в основі

Бойко повернеться в "Бешикташ" і буде боротися за місце в основі Фото: Денис Бойко

Про це повідомив агент українського голкіпера

Агент українського голкіпера "Бешикташа" Дениса Бойко Вадим Шаблій спростував чутки про його бажання розірвати контракт з турецьким клубом. Про це повідомляє SportArena.

"На даний момент правда полягає в тому, що влітку Бойко повернеться в розташування "Бешикташа", як це і передбачено в орендному угоді між "Малагою" і турецьким клубом. Повернеться, щоб боротися в чесній конкурентній боротьбі з іншими воротарями за право бути першим номером команди", - розповів Шаблій.

Денис Бойко перебрався в іспанську команду в кінці минулого літнього трансферного вікна на правах річної оренди з правом викупу за 6 мільйонів євро. Український воротар не зміг стати основним в іспанському клубі і провів за "Малагу" всього 5 матчів, в яких пропустив 13 голів. Діюча угода кіпера з "Бешикташем" закінчується в 2020 році.

Нагадаємо, раніше видання Fichajes.net повідомило, що український воротар турецького "Бешикташа" Денис Бойко, який виступає на правах оренди в "Малазі", має намір отримати статус вільного агента.