ua en ru

У боях поблизу Троїцького знищені двоє бойовиків, - АПУ

У боях поблизу Троїцького знищені двоє бойовиків, - АПУ Фото: Андрій Лисенко

Інші бойовики відступили

Поблизу Троїцького Донецької області в ході боїв між українськими прикордонниками та диверсійно-розвідувальною групою (ДРГ) були знищені двоє бойовиків. Про це в ході брифінгу заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На донецькому напрямку залишається стійкою тенденція до розширення географії бойових дій: крім артилерійських і танкових обстрілів наших позицій в районі донецького аеропорту з боку противника бойовики виявили активність на південь (поблизу Гранітного), а також північніше Авдіївки, де раніше режим припинення вогню порушувався досить рідко", - заявив він.

Зокрема, за його словами, поблизу Троїцького відбулося бойове зіткнення між українським прикордонним нарядом і ДРГ бойовиків (в складі до 10 осіб).

"На допомогу прикордонного наряду оперативно прибуло підкріплення. Завдяки злагодженим діям сил АТО, 2 бойовиків були знищені, інші відступили", - зазначив він.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, бойовики з вечора 18 травня обстріляли позиції сил АТО операції на Донбасі з артилерії, танків, мінометів, стрілецької зброї.