ua en ru

Бій під Марьинкой завершений, у бойовиків великі втрати, - "Київ-1"

Бій під Марьинкой завершений, у бойовиків великі втрати, - "Київ-1" Фото: сили АТО відбили чергову атаку бойовиків

Серед мирних жителів і сил АТО постраждалих немає

Бойові дії в районі міста Мар'їнка (Донецька область) завершені, проросійські бойовики понесли великі втрати. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив командир батальйону "Київ-1" Євген Дейдей.

"Бій закінчився. Сепары понесли значні втрати - багато поранених, є вбиті. Крім того, розбита ворожа БМП. Серед мирних жителів і сил АТО постраждалих немає. Зараз в районі Мар'їнки знову тихо...", - написав комбат "Києва-1".

Бой закончился. Сепары понесли значительные потери- много раненных, есть убитые. Кроме того, разбита вражеская БМП.Среди мирных жителей и сил АТО пострадавших нет.Сейчас в районе Марьинки снова тихо...

Posted by Евгений Дейдей on 8 Июнь 2015 г.

Зазначимо, раніше Дейдей повідомив, що бойовики відновили атаку на Мар'їнку із застосуванням танків і мінометів.

Нагадаємо, 3 червня в Мар'їнці поновилися бойові дії. Сильний обстріл тривав у Красногорівці і Мар'їнці Донецької області. Бойовики намагалися прорватися, по всій лінії розмежування йшли запеклі ближні бої.

В ході засідання Ради безпеки ООН 5 червня заступник генсека ООН з політичних питань Джеффрі Фелтман заявив, що в результаті боїв у Мар'їнці в середу, 3 червня, загинули 28 людей.