ua en ru

Бій Кличко - Ф'юрі: Українець програє бій за очками

Бій Кличко - Ф'юрі: Українець програє бій за очками Фото: Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі

Українець поступився свої титули

У німецькому Дюссельдорфі відбувся бій між українцем Володимиром Кличком і Тайсоном Ф'юрі.

Багато експерти очікували досить легкої перемоги українця. Але Ф'юрі почав бій впевнено і нахабно. За рахунок зростання боксери тримали дистанцію і особливо в бійку не лізли. Далі боксери почали по-тихеньку обмінюватися ударами - Ф'юрі пробив зліва, Кличко відповідав прямими. У третьому раунді Ф'юрі вирішив показати всім свою сміливість і на досить довгий час просто опустив руки і, пританцьовуючи, провокував українця.

Володимир особливо атакувати не хотів, хоча бій не складався в його користь. І знову ж, коли у одного боксера виходило пробити, другий тут же відповідав.

Довгий час ніхто не міг нормально пробити оборону суперника. Була величезна кількість клінчів.

Ось під кінець бою почалося цікаве. Спочатку у Кличко проходить відмінний удар лівою. На це Ф'юрі розгортає опонента і б'є боковим, трохи не оглушивши Кличко.

У фінальному раунді все почалося ще з двох бокових ударів британця, після яких у Кличко ледь ноги не підкосилися. Українець зумів вистояти і перед фінальним гонгом провів кілька дуже непоганих, але не ефективних, атак.

По закінченню бою обидва боксери переможно скинули руки і розійшлися по своїх кутках чекати рішення суддів. Коли на ринг вийшов Майкл Пфаффер і оголосив, що судді віддали перемогу Тайсону Ф'юрі, здивувався не тільки Кличко. Такого розвитку подій ніхто не чекав. Адже Кличко був королем суперважкої ваги неймовірно довго. Але все приходить до кінця. Або до паузи. Адже українець пообіцяв реванш.