ua en ru

Бій Кличко - Ф'юрі: онлайн-трансляція боксерського поєдинку

Бій Кличко - Ф'юрі: онлайн-трансляція боксерського поєдинку Фото: Тайсон Ф'юрі і Володимир Кличко

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Бій Кличко - Ф'юрі. Сьогодні в німецькому Дюссельдорфі українець Володимир Кличко захищатиме свої чемпіонські титули в бою проти британця Тайсона Ф'юрі. На РБК-Україна онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться о 21:30, а дивитися бокс можна на каналі "Інтер".

28 листопада, 21:30
Дюссельдорф, "Esprit Arena"
Володимир Кличко - Тайсон Ф'юрі

Ще один удар проходить у Ф'юрі - це раз аперкот. А в кінці Кличко провів кілька непоганих ударів.

Дванадцятий раунд

Два бічних пройшли у Ф'юрі, у Кличка навіть ноги підкосилися.

Одинадцятий раунд

Дві з половиною хвилин пройшли напружено, але без серйозний моментів.

Десятий раунд

Раунд розпочався з відмінного удару правою у виконанні Кличко. Ф'юрі відповідає шикарним боковим по обличчю Кличком, коли той стояв спиною.

Дев'ятий раунд

Кілька непоганих джебів пройшло у Кличка. Але при будь-якому зближенні боксери йдуть в клінч, який в бою дуже багато.

Восьмий раунд

Ф'юрі продовжує спокійно тримати дистанцію і не дає Кличко нанести акцентований удар.

Сьомий раунд

Рівний раунд. Ніхто особливо пробити не зміг.

Шостий раунд

У Кличка патьок під лівим оком. Поки не заважає. А Ф'юрі зумів добре пробити зліва.

П'ятий раунд

Цей раунд за Кличка. Кілька ударів у щелепу Ф'юрі пройшло у Володимира.

Четвертий раунд

Тайсон - веселун. Частина раунду він просто опустив руки, танцював і намагався вивести Кличка з себе. Українець спокійний.

Третій раунд

Спочатку відмінна атака пройшла у Ф'юрі, коли він несподівано зловив зліва Кличко. Але українець під кінець раунду відповів несильним прямим в обличчя суперника.

Другий раунд

Тайсон дуже непогано починає бій. Багато він рухається. І боксери не особливо лізуть в атаку.

Перший раунд!

Ось і can't stop! RHCP, крики публіки і вихід ВОЛОДИМИРА КЛИЧКА!

З'явився на рингу ТАЙСОН Ф'ЮРІ

Бій Кличко - Ф'юрі: онлайн-трансляція боксерського поєдинку

Фото: Віталій Кличко

Екс-чемпіон світу Віталій Кличко:

"Я пишаюся тим, що у мене найсильніший брат у світі. Володимир - кращий атлет у світі, він побив так багато рекордів. Він дуже хороший боксер - у нього відмінна техніка, відмінний швидкий джеб, комбінації. І в нього достатньо досвіду, щоб побити будь-кого. Що стосується Тайсона Ф'юрі, то він хороший боксер і хороший базіка, але як боксер Володимир краще, і ми це побачимо в бою".

Українець Володимир Кличко у бою проти ірландця Тайсона Ф'юрі буде відстоювати титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA super. Боксерський поєдинок Кличко - Вах вважається одним з найбільш очікуваних спортивних подій року, так як, британець за належної підготовки може скласти конкуренцію Кличка в рингу.

Українець Володимир Кличко у бою проти ірландця Тайсона Ф'юрі буде відстоювати титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA super. Боксерський поєдинок Кличко - Ф'юрі вважається одним з найбільш очікуваних спортивних подій року, так як, британець за належної підготовки може скласти конкуренцію Кличка в рингу.

На користь Ф'юрі каже його розміри - британець вище Кличко на 10 см і настільки ж більше розмах рук. Плюс до цього британець не знає смаку поразок. На професійному рингу Тайсон провів 24 боїв, у всіх здобув перемоги, з яких 18 стали достроковими.

У Кличка набагато більший досвід. Українець до своїх 38 років провів на рингу 67 боїв, з яких лише три програв. 53 бою Кличко завершилися нокаутами. Останній раз Володимир програвав більше 10 років тому в поєдинку з Лаймоном Брюстером.

Бій Кличко - Ф'юрі: онлайн-трансляція боксерського поєдинку

Фото: Володимир Кличко

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO Володимир Кличко:

"На цей раз у мене буде молодий і дуже колоритний опонент, який хоче кинути мені справжній виклик. Я чув, він говорив, що нервує. А це значить, що він добре підготовлений, він напоготові. Нервувати насправді добре. Я завжди трохи нервую перед боєм, коли мене чекає новий виклик. І я дуже радий, що такий виклик буде чекати мене в цю суботу. Думаю, Тайсон Ф'юрі ще не бився з справжнім супертяжем. І я більш ніж упевнений, що одного мого удару в корпус або в голову буде досить, щоб він зрозумів, як виглядає реальність".

Бій Кличко - Ф'юрі: онлайн-трансляція боксерського поєдинку

Фото: Тайсон Ф'юрі

Претендент, чемпіон Європи EBU Тайсон Ф'юрі:

"Я не стану розповідати про план на бій, але я змушу його виглядати дитиною, і бій буде для мене легким. Змушу його виглядати ідіотом, дурнем. Він буде принижений перед своєю 60-тисячним натовпом. Чимось одним цей бій не виграєш. Тут треба зробити багато - постійно змінюватися, не давати йому шансу звикнути. Ключ до перемоги - постійна зміна тактики, цим я і займуся".