ua en ru

Бій Кличко - Джошуа увійшов в топ-3 найбільш продаваних в історії

Бій Кличко - Джошуа увійшов в топ-3 найбільш продаваних в історії Фото: Володимир Кличко і Ентоні Джошуа (klitschko-brothers.com)

Трансляцію поєдинку купили більше мільйона осіб

Поєдинок між чемпіоном IBF, IBO, WBA в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) і українця Володимира Кличка (64-5, 53 КО) увійшов в топ-3 найбільш продаваних боїв в історії. Про це повідомляє klitschko-brothers.com.

Зазначається, що кількість куплених трансляцій бою українця і британця в Великобританії перевищила мільйон, що є рекордом в Королівстві і один з кращих показників в історії боксу.

Лише два поєдинки були більш продаваними - це бій Флойда Мейвезера проти Менні Пакьяо 2 травня 2015 року, який купили 4,6 млн чоловік і недавній поєдинок американця з Конором Макрегором, який купили близько 5 млн глядачів.

Бій Кличко - Джошуа пройшов 29 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі і завершився достроковою перемогою британця в 11 раунді. Для українця цей поєдинок став останнім в кар'єрі.

Нагадаємо, британський промоутер Едді Хирн, який представляє інтереси чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBA Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), веде переговори з командою Кубрата Пулєва (25-1, 13 КО) про організацію поєдинку.