ua en ru

На борту літака АН-26, що зазнав катастрофи у Бангладеші, знаходилися українці

На борту літака АН-26, що зазнав катастрофи у Бангладеші, знаходилися українці Фото: на борту літака АН-26, що зазнав катастрофи у Бангладеші, знаходилися українці

Двоє членів екіпажу загинули, один перебуває у критичному стані в місцевій лікарні

На борту літака АН-26, що зазнав катастрофи у Бангладеші перебували 4 члени екіпажу, всі - громадяни України. Про це йдеться у повідомленні Департаменту консульської служби МЗС України у Facebook.

"За інформацією Посольства України в Індії, 9 березня ц. р. біля узбережжя Бангладешу зазнав катастрофи літак АН-26, на борту якого перебувало 4 членів екіпажу (всі - громадяни України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на даний час бангладешськими рятувальниками знайдено 3 членів екіпажу вказаного повітряного судна (двоє загиблих, один перебуває у критичному стані в місцевій лікарні).

"Посольство України в Індії тримає на контролі здійснення заходів з пошуку четвертого громадянина України та хід розслідування правоохоронними органами Бангладешу причин і обставин авіакатастрофи", - йдеться у повідомленні.

#ConsNews #ДКС #МЗС За інформацією Посольства України в Індії, 09 березня ц.р.біля узбережжя #Бангладеш зазнав катастроф...

Опубликовано Департамент консульської служби МЗС України 9 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Бангладеші зазнав аварії вантажний літак з росіянами на борту.