ua en ru

У "Борисполі" затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон

У "Борисполі" затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон Фото: аеропорт "Брісполь" (kbp.kiev.ua)

За порушення режиму в пункті пропуску громадянин України притягнутий до адміністративної відповідальності

Прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" затримали громадянина України, який намагався незаконно перетнути кордон. Про це повідомляє прес-служба КПП Facebook.

"Інцидент стався в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Уродженець Макарівського району Київської області мав намір незаконним способом перетнути державний кордон. Хлопець 1993 року народження вирішив перебігти між кабінами паспортного контролю і уникнути перевірку документів. Порушник рухався із зали отримання багажу до трансферної зони. При собі він мав внутрішній паспорт і телефон з розрядженим акумулятором. Будь-яких коштів, квитка на переліт і закордонного паспорта у нього не виявлено. Хлопець пояснив свої дії тим, що хотів перевірити пильність прикордонників", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за порушення режиму в пункті пропуску громадянин України притягнутий до адміністративної відповідальності.

У «Борисполі» затримали порушника, який намагався перебігти лі...

НЕДОБІГ: ЧИМ ЗАКІНЧИЛИСЬ ДІЇ МОЛОДИКА, ЯКИЙ МАВ НАМІР У НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ПЕРЕТНУТИ КОРДОН Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина України, який намагався не проходить паспортний контроль. Інцидент стався в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Уродженець Макарівського району Київської області мав намір у незаконний спосіб перетнути державний кордон. Молодик 1993 року народження вирішив перебігти між кабінами паспортного контролю та уникнути перевірки документів. Горе-порушник рухався із зали отримання багажу до трансферної зони. При собі «подорожувальник» мав внутрішній паспорт та телефон з розрядженим акумуляторів. Будь-яких коштів, квітка на переліт і закордонного паспорта у нього не виявлено. Свої дії хлопець пояснивши тім що хотів перевірити пильність прикордонників. За порушення режиму в пункті пропуску українця притягнуто до адміністративної відповідальності. Нагадаємо, що це вже другий випадок, коли порушник намагається уникнути прикордонного контролю. Подібна ситуація залишилася 4 вересня в цьому ж пункті пропуску. Чоловік прибув на лінію паспортного контролю та, дочекавшись своєї черги для проходження контролю, вирішив обійти його. Присівши навприсядки, «винахідник» проліз між кабінами, де прикордонники здійснюють перевірку документів. Чоловік був відразу помічений, а інспектор, який виявивши порушника, затримав горе-подорожувальника та передавши оперативним співробітникам Держприкордонслужби для проведення фільтраційних заходів. #прикордонники #кордон #ДПСУ #Держприкордонслужба #новини #news #borderguards #українець #паспорт #паспортнийконтроль #минаварті #аеропорт #Бориспіль #порушник #Київ #Жуляни

Опубліковано Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" у ході здійснення перевірки документів виявили трьох громадян Ірану з частково підробленими закордонними паспортами.