ua en ru

"Бориспіль" планує розповісти про збитки, які Ryanair може завдати аеропорту

"Бориспіль" планує розповісти про збитки, які Ryanair може завдати аеропорту Фото: літаки Ryanair (facebook.com/ryanair)

Економічна політика, яка нав’язується співпрацею з Ryanair, ставить під загрозу розвиток аеропорту "Бориспіль"

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 10 липня 2017 року планує розповісти про збитки, які європейська авіакомпанія-лоукостер Ryanair може завдати держпідприємству. Про це йдеться у анонсі події, що є у розпорядженні РБК-Україна.

Так, 10 липня 2017 року відбудеться прес-брифінг генерального директора аеропорту Павла Рябікіна, присвячений темі аналізу лоукост політики аеропорту на прикладі співпраці з авіакомпанією Ryanair та розгляду основних пріоритетів розвитку аеропорту.

"Керівник держпідприємства публічно представить громадськості та ЗМІ дискримінаційні умови, в яких опинилися більше 50 міжнародних авіакомпаній, що співпрацюють з аеропортом. Павло Рябікін ознайомить учасників брифінгу з вимогами авіакомпанії Ryanair; нормами законодавства, які порушують ці вимоги; зробить детальний екскурс в історію перемовин та висвітлить фінансові загрози, які існують для аеропорту та міжнародних авіакомпаній", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що журналістам буде надане економічне обгрунтування збитків у розмірі 2 млрд гривень на рік, які Ryanair може завдати держпідприємству у разі отримання преференцій на лондонському напрямку.

Повідомляється, що вказану тему буде розглянуто враховуючи головні пріоритети розвитку аеропорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародний аеропорт "Бориспіль" підписав договір з європейською авіакомпанією-лоукостером Ryanair.