ua en ru

Бондаренко призначений держсекретарем Кабміну

Бондаренко призначений держсекретарем Кабміну Фото: Володимир Бондаренко

Раніше він був першим заступником міністра Кабінету Міністрів

Володимира Бондаренка офіційно призначено на посаду Держсекретаря Кабміну. Про це у Facebook повідомляє міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко.

"Хочу привітати мого колегу, Володимира Бондаренка, з офіційним призначенням на посаду Держсекретаря Кабміну", - пише міністр.

Стало відомо, що Бондаренка призначили на посаду через конкурс.

"Для мене особисто це призначення - вкрай важлива перемога, і не лише тому, що особисто поважаю Володимира, і вважаю, що його призначення - величезний здобуток для Секретаріату. Другий привід для “перемоги”, - це те, що саме собою призначення урядовця найвищого рангу через відкритий конкурс - це величезний прорив у розвитку держави, хай навіть більшість наших співгромадян (поки що) не розуміють цього факту", - повідомляє Саєнко.

Хочу привітати мого колегу, Володимира Бондаренка, з офіційним призначенням на посаду Держсекретаря Кабміну. Для мене ос...

Опубліковано Oleksandr Saenko 29 грудня 2016 р.

З липня 2015 р. по серпень 2016 р. Бондаренко працював на посаді заступника Керівника Апарату Верховної Ради України - керівника Головного організаційного управління. З 31 серпня 2016 року він був першим заступником Міністра Кабінету Міністрів України, має 3 ранг державного службовця.

Нагадаємо, Ганну Онищенко призначено державним секретарем Міністерства юстицій.