ua en ru

Бондаренко допускає підвищення тарифів на житлокомпослуги в Києві

Новопризначений голова Київської міської державної адміністрації, нардеп від фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко припускає, що незабаром тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві будуть підвищені.

Новопризначений голова Київської міської державної адміністрації, нардеп від фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко (на фото) припускає, що незабаром тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві будуть підвищені. Про це він заявив журналістам у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"У Києві є величезні борги в житлово-комунальному секторі та у транспортній сфері. Будемо радитися. Максимум, що можемо сьогодні зробити, - це об'єктивно проаналізувати ситуацію, а з прийняттям рішення НКРЕ або іншими структурами - будемо виконувати їх рішення, тому що країна, яка сьогодні не має грошей на оборону, безумовно, буде вибирати пріоритети і один з них - це фінансування армії, Національної гвардії. Якщо цього не зробити, то тарифи в Києві будуть збирати російські", - сказав Бондаренко.