ua en ru

У лікарню Дніпра за вихідні госпіталізували 6 важко поранених військових АТО

У лікарню Дніпра за вихідні госпіталізували 6 важко поранених військових АТО Фото: військові ЗСУ

В лікарню надійшли 6 бійців з кульовими і мінно-вибуховими пораненнями

В лікарню Дніпра за вихідні госпіталізовано 6 важко поранених українських військових із зони проведення антитерористичної операції. Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає телеканал "112 Україна".

"Вихідні дні були важкі. У лікарню ми взяли 6 "важких" бійців з кульовими і мінно-вибуховими пораненнями, надаємо їм допомогу в реанімаційному відділенні. Вчора в 19:00 доставили останнього пораненого з важким кульовим, швидше за все снайперським пораненням голови - куля прошила потилицю зліва направо і в даний час наші лікарі-реаніматологи, нейрохірурги роблять все можливе, щоб його врятувати", - сказав він.

Повідомляється, що лікарня зараз працює в екстреному режимі, однак ресурсів і ліків поки вистачає.

"Працюємо в екстреному варіанті, в режимі "очікування", все робимо для того, щоб хлопці виживали, хоча поранення вкрай складні. Ресурсів, ліків, крові вистачає, тільки за ці дні ми перелили крові більше 10 літрів. Всі хлопці надходять з величезною крововтратою. Поки для поранених в нашій лікарні є все", - повідомив Риженко

Нагадаємо, за добу на Донбасі загинув один український військовий, ще 7 поранено. Бойовики 63 рази відкривали вогонь по опорним пунктам сил АТО.

За добу на Донбасі загинув один український військовий, ще 7 поранено
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/sutki-donbasse-pogib-odin-ukrainskiy-voennyy-1493782183.html