ua en ru

Вболівальникам Ліги Чемпіонів спростять перетин українського кордону

Вболівальникам Ліги Чемпіонів спростять перетин українського кордону Фото: ЛЧ (uefa.com)

ДПСУ планує збільшення кількості співробітників на пунктах пропуску до фіналу Ліги Чепміонів

Усі вболівальники, які їхатимуть в Україну на фінал Ліги Чемпіонів, перетинатимуть український кордон за спрощеною процедурою. Про це у п'ятницю, 4 травня, повідомив голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

"Україна чекає чемпіонат з футболу. Ми плануємо збільшення кількість співробітників на пунктах пропуску. І для зручності вболівальників, прикордонна служба буде працювати за попередніми списками. Тобто, ми отримаємо списки від авіаційних компаній і опрацюємо. І фанати будуть проходити по прискореному режиму", - сказав Цигикал.

Нагадаємо, в. о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов раніше повідомив, що ПАТ "Укрзалізниця" призначить додаткові поїзди до проведення фіналу Ліги Чемпіонів-2018 до Львова, Харкова та Вінниці.

Зазначимо, фінальний матч ЛЧ серед чоловіків відбудеться 26 травня 2018 року на київському стадіоні НСК "Олімпійський". Жіночий фінал пройде 24 травня 2018 року на стадіоні імені Валерія Лобановського.