ua en ru

Більше 50% акцій "Радикал Банку" придбає "Промислова інноваційна компанія"

Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "Промислова інноваційна компанія" ("ПІК") придбати акції ПАТ "Радикал Банк". Про це повідомляє прес-служба банку.

У банку повідомили, що тепер "ПІК" може отримати право забезпечити собі понад 50 % голосів у вищому органі управління банку, тобто матиме контроль над фінустановою.

"Угода дозволить банку підвищити позиції у рейтингу стійкості банків, залучити нових клієнтів, і запропонувати їм додаткові послуги", - наголошується у повідомленні прес-служби.

ПАТ "Радикал Банк" є платоспроможним банком, що працює на фінансовому ринку з квітня 2010 року. Регіональна мережа банку постійно розвивається і станом на сьогодні складається з 45 відділень, що представлені в 10 регіонах України.

ПАТ "Радикал Банк" в своїй діяльності дотримується економічних нормативів, що встановлені НБУ та виконує свої зобов‘язання перед клієнтами.

Розмір активів станом на початок 2015 р. складає понад 1,5 млрд грн. Прибуток за результатами четвертого кварталу 2014 р. наростаючим підсумком становить 25 276, 5 тис. грн.