ua en ru

Богуслаєв збільшив свій портфель акцій в "Мотор січ"

Богуслаєв збільшив свій портфель акцій в "Мотор січ" Колишній керівник "Мотор січ", Вячеслав Богуслаєв

ПАТ "Мотор січ" оголосило про зміни в інформації про власників акцій, яким належить 10 і більше відсотків. А саме, власник акцій - фізичної особа, що володіла пакетом акцій у розмірі 317 115 шт. (15,26% голосуючих акцій) збільшив за рахунок купівлі свій пакет акцій. В результаті - пакет акцій склав 317 888 шт. (15,30% голосуючих акцій). Відповідне повідомлення розміщено Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Згідно з інформацією на сайті "Мотор січ" про акціонерів, які володіють 10% і більше статутного капіталу, на 20 березня 2015 р., 15,26% акцій в статутному фонді володів Вячевлав Богуслаєв - колишній керівник ПАТ "Мотор січ".

"Мотор січ" - одне з найбільших у світі підприємств, що випускають авіаційні двигуни для літаків і вертольотів, а також промислових газотурбінних установок. До складу товариства входять "Запорізький машинобудівний завод", "Запорізький машинобудівний завод ім. В.І Омельченко", "Сніжнянський машинобудівний завод", "Волочиський машинобудівний завод" і авіакомпанія "" Мотор січ ".